Piątek 25.10.2019 (diety)

Dieta standard:
Śniadanie: Pasta twarogowa z tuńczykiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Papryka faszerowana kaszą gryczaną, warzywami i serem Camembert
Obiad: Penne razowe z kurczakiem i cytrynowymi krewetkami
Podwieczorek: Fit sernik z sosem wiśniowym
Kolacja: Bajgiel z serem żółtym, pomidorkami, sałatą i rzodkiewką

Dieta standard bez ryb i owoców morza:
Śniadanie: Pasta twarogowa z jajkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Papryka faszerowana kaszą gryczaną, warzywami i serem Camembert
Obiad: Penne razowe z kurczakiem i cytrynowym tofu
Podwieczorek: Fit sernik z sosem wiśniowym
Kolacja: Bajgiel z serem żółtym, pomidorkami, sałatą i rzodkiewką

Dieta dash:
Śniadanie: Pasta twarogowa z jajkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Papryka faszerowana kaszą gryczaną, warzywami i serem Camembert
Obiad: Penne razowe z kurczakiem i cytrynowymi krewetkami
Podwieczorek: Fit sernik z sosem wiśniowym
Kolacja: Bajgiel z serem żółtym, pomidorkami, sałatą i rzodkiewką

Dieta low gi:
Śniadanie: Bagietka pełnoziarnista z tuńczykiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Papryka faszerowana kaszą gryczaną, warzywami i serem Camembert
Obiad: Penne razowe z kurczakiem i cytrynowymi krewetkami
Podwieczorek: Chia pudding z sosem wiśniowym
Kolacja: Bajgiel z serem żółtym, pomidorkami, sałatą i rzodkiewką

Dieta bez laktozy:
Śniadanie: Pasta twarogowa b/l z tuńczykiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Papryka faszerowana kaszą gryczaną, warzywami i serem Mozzarella b/l
Obiad: Penne razowe z kurczakiem i cytrynowymi krewetkami
Podwieczorek: Fit sernik b/l z sosem wiśniowym b/l
Kolacja: Bajgiel z serem żółtym b/l, pomidorkami, sałatą i rzodkiewką

Dieta bez glutenu:
Śniadanie: Pasta twarogowa z tuńczykiem, sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Papryka faszerowana kaszą gryczaną, warzywami i serem Camembert
Obiad: Penne bezglutenowe z kurczakiem i cytrynowymi krewetkami
Podwieczorek: Fit sernik z sosem wiśniowym
Kolacja: Bułka bezglutenowa z serem żółtym, pomidorkami, sałatą i rzodkiewką

Dieta wegetariańska:
Śniadanie: Pasta twarogowa z jajkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Papryka faszerowana kaszą gryczaną, warzywami i serem Camembert
Obiad: Penne razowe z dynią, brukselką, cytrynowym tofu i prażonym słonecznikiem
Podwieczorek: Fit sernik z sosem wiśniowym
Kolacja: Bajgiel z serem żółtym, pomidorkami, sałatą i rzodkiewką

Dieta wegetariańska + ryby:
Śniadanie: Pasta twarogowa z tuńczykiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Papryka faszerowana kaszą gryczaną, warzywami i serem Camembert
Obiad: Penne razowe z dynią, brukselką, cytrynowym tofu i prażonym słonecznikiem
Podwieczorek: Fit sernik z sosem wiśniowym
Kolacja: Bajgiel z serem żółtym, pomidorkami, sałatą i rzodkiewką

Dieta sport:
Śniadanie: Pasta twarogowa z tuńczykiem, jajo, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Papryka faszerowana kurczakiem, kaszą gryczaną, warzywami i serem Camembert
Obiad: Penne razowe z kurczakiem i cytrynowymi krewetkami
Podwieczorek: Fit sernik z sosem wiśniowym
Kolacja: Bajgiel z polędwiczką wp., serem żółtym, pomidorkami, sałatą i rzodkiewką