bg

 

 OFERTA CATERINGOWA 2017

Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem min. 48h.

Minimalne zamówienie to 5 porcji z jednego rodzaju potrawy.

Zapewniamy Państwu transport, pełną zastawę porcelanową lub naczynia jednorazowe.

Dodatkowo możemy zapewnić obsługę, namioty, stoły, krzesła, nagłośnienie itp.

Zamówienia i niezbędne informacje: Tel. 501 101 987 lub catering@4line.szczecin.pl

 

DANIA GŁÓWNE NA CIEPŁO:

 

ZUPY:

·         Krem z pieczonej dyni z dodatkiem chilli (sezonowo)

·         Krem marchewkowy z imbirem

·         Krem z brokułów z grzankami

·         Krem z pomidorów z białą Mozzarellą

·         Krem ze szparagów z groszkiem ptysiowym (sezonowo)

·         Krem z czerwonej soczewicy z mlekiem kokosowym

·         Krem z pieczonych buraków z kozim serem, miodem i melisą

·         Krem z selera z topinamburem

·         Krem z selera naciowego z curry

·         Rybna z dorszem i krewetkami

·         Rybna z łososiem i kaparami

·         Serowa z pulpecikami mięsnymi

·         Chłodnik z maślanki i pomidorów

·         Chłodnik warzywny na jogurcie naturalnym

 

DANIA WEGETARIAŃSKIE:

·         Naleśniki gryczane ze szpinakiem i serem Feta

·         Naleśniki gryczane z warzywami ratatouille

·         Szaszłyk warzywny (cukinia, bakłażan, papryka kolorowa, czerwona cebula)

·         Pieczony bakłażan faszerowany warzywami i serem Feta

·         Kotleciki z soczewicy na sosie pomidorowym

·         Kotleciki szpinakowe na sosie serowym

·         Kotleciki z cukinii i bakłażana

·         Kotleciki z cukinii, bobu i zielonego groszku

·         Kompozycja warzyw grillowanych

·         Warzywa gotowane pod beszamelem

·         Warzywa ratatouille z klopsikami z bakłażana i kaszy jaglanej

·         Risotto z warzywami

·         Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem, cieciorką i serem Gorgonzola

·         Zapiekanka z cukinii i bakłażana z serem Feta

·         Zapiekane pieczarki z serem Brie oraz pietruszką

 

DANIA Z CIELĘCINĄ:

·         Roladki cielęce faszerowane buraczkami owinięte szynką dojrzewającą

·         Roladki cielęce nadziewane kozim serem i w sosie z suszonych pomidorów

·         Medaliony cielęce duszone w pikantnym sosie grzybowym

·         Cielęcina soute w sosie paprykowym

 

DANIA Z WIEPRZOWINĄ:

·         Polędwiczki wieprzowe faszerowane wędzonym serem na pomidorowym puree

·         Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem i Fetą

·         Polędwiczki wieprzowe nadziewane suszonymi pomidorami i papryką peperoni w sosie z karmelizowanej czerwonej cebuli

·         Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z suszonych pomidorów

·         Grillowany schab zapiekany Camembertem z żurawiną

·         Szaszłyk ze schabu z cukinią, bakłażanem i czerwoną papryką

 

DANIA Z DROBIEM:

·         Pieczona pierś z kaczki w sosie mandarynkowym

·         Pierś z kaczki w winnym sosie porzeczkowym

·         Filet z kurczaka nadziewany szpinakiem i serem Feta

·         Filet z kurczaka w panierce orzechowej

·         Pierś drobiowa panierowana kaszką kukurydzianą

·         Filet z kurczaka w sezamie

·         Grillowany filet z kurczaka w sosie serowo – brokułowym

·         Pierś drobiowa nadziewana białą Mozzarella i suszonymi pomidorami

·         Filet z indyka w panierce z kaszy jaglanej

·         Sznycle z indyka w sosie musztardowo – miodowym

 

RYBY:

·         Miruna na szpinaku opruszona Parmezanem

·         Miruna pieczona z kaparami i świeżą kolendrą

·         Dorsz w czerwonym Pesto z płatkami prażonych migdałów

·         Polędwica z dorsza z zielonym pesto

·         Filet z sandacza w sosie chrzanowo – buraczkowym

·         Łosoś pieczony w folii w zielonym Pesto

·         Grillowany łosoś serwowany z krewetkami Black Tiger w sosie kaparowo – oliwkowym

 

DODATKI:

·         Ryż: brązowy, czerwony, czarny, dziki, jaśminowy, basmati, paraboliczny lub kolorowy

·         Kasza: bulgur, jaglana, Kus Kus, jęczmienna, orkiszowa lub gryczana

·         Makarony: razowy, sojowy, ryżowy lub orkiszowy

·         Ziemniaki gotowane z koperkiem

·         Ziemniaki pieczone z czosnkiem, cebulką i ziołami

·         Pieczone ćwiartki ziemniaków z rozmarynem

·         Puree z ziemniaków z dodatkiem papryki

 

DODATKI WARZYWNE:

·         Sałatka ze świeżych warzyw

·         Mieszanka sałat z rukolą, pomidorem, Fetą, oliwką i czerwoną cebulą, skropiona oliwą z oliwek, olejem sezamowym lub lnianym

·         Warzywa gotowane (brokuł, kalafior, marchewka mini, fasolka szparagowa, brukselka)

·         Warzywa grillowane (cukinia, bakłażan, brokuł, kalafior, kalafior Romanesco, papryka, pieczarki, marchewka mini, fasolka szparagowa, czerwona cebula – do wyboru)

·         Puree: szpinakowe, pomidorowe, paprykowe, marchewkowo – imbirowe, z zielonego groszku, z buraka, z selera z topinamburem, pietruszkowe lub z selera naciowego

·         Ratatouille (cukinia, bakłażan, papryka, pomidor, pieczarka, czerwona cebula) pikantny lub łagodny

·         Dresingi do świeżych warzyw: winegret, musztardowo – miodowy, cezar, musztardowo – bazyliowy, miętowy winegret, malinowy winegret lub czosnkowy

 

PRZEKĄSKI WEGETARIAŃSKIE (na ciepło):

·         Naleśniki gryczane ze szpinakiem i serem Feta

·         Paszteciki szpinakowe

·         Kotleciki z soczewicy z sosem pomidorowym

·         Kotleciki ze szpinaku z sosem serowym

·         Kompozycja warzyw pod beszamelem

·         Łódeczki z cukinii z salsą warzywną i serem Feta

·         Pieczony bakłażan faszerowany warzywami ratatouille

·         Panierowane kapelusze pieczarek z serem Brie oraz pietruszką

 

PRZEKĄSKI MIĘSNE (na ciepło):

·         Naleśniki gryczane z pikantnym farszem mięsnym

·         Naleśniki gryczane z nadzieniem a’la Bolognese

·         Panierowane kapelusze pieczarek z kiełbasą Chorizo i serem Cheddar

·         Panierowane kapelusze pieczarek z szynką dojrzewającą i serem Mozzarella

·         Mini szaszłyki drobiowe z ananasem i sezamem

·         Mini szaszłyki drobiowe z cukinią, bakłażanem i papryką

·         Roladka z indyka faszerowana pomidorem suszonym i cukinią zawinięta w bakłażana

·         Pieczone szparagi w szynce szwardzwaldzkiej

 

PRZEKĄSKI RYBNE (na ciepło):

·         Pomidory faszerowane pieczonym halibutem z warzywami oprószone Parmezanem

·         Fileciki z łososia na oliwkowej salsie

Aktualności

Dieta dla kobiet w ciąży
oraz
indywidualna z wykluczeniem
do trzech składników 
już od 55,- pln / 1 dzień!

VOUCHER PREZENTOWY 4Line

Szukasz pomysłu na prezent?

Podaruj bliskim Voucher prezentowy!

Prezent w formie abonamentu  na zestawy posiłków w 4Line ma postać spersonalizowanej karty podarunkowej.

 Adresat miłej niespodzianki może wykorzystać otrzymany abonament w dowolnym, wybranym przez siebie czasie.


Kontakt

Szczecin, ul. Europejska 33  
email: info@4line.szczecin.pl
www.facebook.com/4lineszczecin

tel.: 512 014 550 / 512 014 544

szczegóły

Partnerzy

PS_logo 

NM_logo


restauracja Santorini w Szczecinie